fbpx

Екстремно лесен оптимизиран хостинг

Нашата платформа за споделен хостинг е наменета за почетници и овозможува голем број автоматизирани алатки за креирање и менаџирање на вашиот вебсајт.
Бесконечни ресурси
Автоматски оптимизатор
Бесплатен CDN
Бекапи
Засекогаш-бесплатен домен
325
ден. месечно
Нарачај
325
ден. месечно
Безусловно ќе ви гивратиме парите во рок од 30 дена.

Или изберете cPanel хостинг

Ентерпрајс Споделен Хостинг

664ден.
Заштеди 48%
325
ден. месечно
Неограничени ресурси
Бесплатен SSL
Засекогаш-бесплатен домен
Кустомизиран контролен панел
Повеќе детали

Ентерпрајс cPanel
 Хостинг

775ден.
Заштеди 46%
491
ден. месечно
Unlimited Everything
Бесплатен SSL
Засекогаш-бесплатен домен
cPanel
Мал број корисници на сервер
Дневни далечински бекапи
Повеќе детали

Посветени сме на вашата среќа

Брзи сервери

Неверојатно брзи реакции - под 100ms за европски посетители. (Кликни за детали)

Оптимизиран за Вордпрес

Оптимизирано за Вордпрес. Вклучувајки и автоматски инсталер.

24/7 Поддршка

Тренирани експерти ќе ви помогнат да го решите вашиот проблем.

Гарантирано обезштетување

Ќе ви ги вратиме сите пари ако одлучите дека не ви се допаѓа нашиот хостинг во рок од 30 дена по купувањето.

Зграпчи го омилениот домен

Безнапорен сетап

Процесот од конектирање домен, до креирање вебсајт го направивме екстремно лесен.

Чекорите се јасно изложени и голем дел од процесот е автоматизиран.

Бесплатен вебсајт билдер

Креирај го првиот вебсајт со само неколку кликови. Замени ја содржината, додај оптимизација за пребарувачи - и вебсајтот е завршен.

Види колку е лесно!

Можеш да креираш блог постови, да продаваш артикли, и многу повеќе.

*Не доаѓа со cPanel хостинг.
hello world!

Бекапи

Лесно креирајте бекапи од вашиот вебсајт. Ќе ви бидат потребни ако нешто тргне наопаку.

Симнете го вашиот бекап на вашиот компјутер и чувајте го на безбедно место.

Нашиот cPanel хостинг доаѓа со дневни автоматизирани бекапи на далечински сервер.

Тоа значи дека дури и овој сервер да се запали, вашите податоци ќе бидат безбедни.

Екстра брзи сајтови

Бавниот вебсајт може да ви го забави и бизнисот. Поголема брзина значи поголем број на задржани посетители.

Бризната на вашиот вебсајт исто така ви помага да рангирате повисоко на Google.

Автоматизирани оптимизации

Овој хостинг е наменет за почетници кои не знаат како да го оптимизираат нивниот сајт за брзина.

Затоа нудиме автоматски оптимизации кои вклучуваат:
  • Мрежа за испорачување на содржина (CDN)
  • Минифицирање и комбинирање на CSS и Javascript
  • Асинхронизирано лоадирање на CSS и Javascript
  • WebP конверзија за вашите слики
  • и многу повеќе
*Не доаѓа со cPanel хостинг.

Автоматски инсталер

Планирате да користите некоја од популарните апликации? Не грежете се.

Сите наши хостинг платформи доаѓаат со автоматски инсталер.

Можете да ја инсталирате која било апликација со еден клик на вашиот маус.

Бизнис меилови

Ако вашиот вебсајт е исто така вашиот бизнис, ќе ви треба стабилен бизнис емаил.

Со гордост кажуваме дека нашите бизнис меилови даваат 10/10 резултат на емаил тестови.

Вашите приматели секогаш ќе ги примаат пораките во inbox фолдерот, а не во spam.
*Бизнис меиловите се продаваат посебно.

Стартувајте го вашиот вебсајт денеска

Покажете ја вашате креативност на целиот онлајн свет. Почнете да заработувате, па освојте го светот!
325
ден. месечно
Copyright  © VisitingHost
arrow-up-circlearrow-down-circle

Pin It on Pinterest